Прикажувам 1–12 од 130 резултати

10-1007

 • Првокласна говедска кожа.
 • Мека јагнешка кожа на дланката и прстите.
 • Сошиени со кевлар.
 • Должина: 35 цм.

CE EN388, EN 12477, (412X4X)

10-2000

 • А класа говедска шпалт кожа
 • Широк и удобен модел
 • Обрабени со памук
 • COMFOflex® заштита

CE EN388, EN 12477

10-2064

 • Издржливи ракавици од шпалт говедска кожа.
 • За општа употреба.
 • Исклучителномеки.
 • Долѓжина: 25 цм.

CE EN388, EN12477

10-2101GB

 • Говедска шпалт кожа
 • Памучна постава
 • Сошиена со кевлар
 • Должина: 34 цм.

CE EN388, EN12477

10-2150

 • Внатрешноста е изработена од лицева говедска кожа за отпорност на вода и масла.
 • Останатите делови сe изработени од сплит кожа.
 • Порабени со памук.
 • Должина: 36 цм.

CE EN388, EN 12477

10-2385

 • А-класа говедска шпалт кожа.
 • Алуминизирана позадина за одбивање на топлина и парчиња растопен метал.
 • Широк модел.
 • Постава од памук и волна.
 • Сошиена со кевлар.
 • Должина: 35 цм.

CE EN388, EN12477

10-2392

 • Првокласна шпалт кожна ракавица
 • Сошиена со кевлар.
 • Обрабена со квалитетен памук.
 • Должина: 34 цм.

CE EN388, EN12477

10-2755

 • Отпорна на вода и масло.
 • Изработена од квалитетна лицева кожа.
 • Одличен квалитет и удобна за ракување.
 • Позадина од алуминизирано платно.
 • Сошиена со кевлар.
 • Отпорна на 350 степени.
 • Должина: 35 цм.

CE EN 388, EN12477.

10-2900

 • Првокласна шпалт кожа.
 • COMFOflex® и волна.
 • Сошиена со кевлар.
 • Отпорна на 250 степени.
 • Должина: 36 цм.

CE EN388, EN 12477

10-9334 CROC

 • Внатрешност од говедска квалитетна лицева кожа, А класа.
 • Позадина од говедска шпалт кожа, А класа.
 • Должина: 25 цм.

CE EN388, EN 12477

513 Auriga

 • Лесни, спортски и флексибилни заштитни чевли , водоотпорни и изработени од цврст велур.
 • Отпорни на лизгање, флексибилни во одењето и прилагодени против удари.
 • Издржлива постава и лесни и квалитетни влошки изработени од антибактериски материјал.
 • При изработката не е користен метал.
 • ESD класа 1 - сертифицирано.

AREZZO 830 Air 233560 S1

НАДВОРЕШНОСТ: Изработени од хидрофобен микрофибер VELOUR PRO 2,2 мм.

Издржливи и конструирани за постојана циркулација на воздух.

ПОСТАВА: CLIMAX со 3D изработка за неограничен проток на воздух.

ВЛОШКА: Анатомски, мека PU мемори пена со отворена структура за 100% циркулација. Впиваат влага.

ЗАШТИТНА КАПА: Композитна, екстра широка, што овозможува оптимален простор и удобност.

ЃОН: RAPID PU.2D, инзвонредно лесен, помага во спречувањето на замор на нозете.

ГОЛЕМИНА: 36 – 48

Стандард: EN ISO 20345