Се прикажуваат сите 9 резултати

MSA Left/Right Cut-off PRO АНТИФОНИ

 • Иако овозможуваат цврста заштита, дозволуваат и одлична лична комуникација.
 • Електронско засилување на слабите сигнали.
 • Систем за сочувување на батеријата и алармирање при непосреден прекин на батеријата.
 • Идеални за употреба на стрелиштата, индустрии со високи звучни импулси, одржување на патишта и работата на железница.
 • Големи копчиња.

SNR 27db, H=31, M=24, L=15

EN 352-1, EN 352-4, EN 352-6, EN 352-8

MSA Left/Right Yellow АНТИФОНИ

 • Максимална заштита од бучава со минимална големина на оклопниците.
 • Прилагодливи на формата на главата со помош на траката.
 • Достапни за ниско, средно и високо ниво на бучава.

MSA Left/Right АНТИФОНИ

 • Прецизното вклопување овозможува максимална заштита од бучава.
 • Нуди зголемена удобност и заштита.

RIGHT Диспанзер со чепови

 • Меки и удобни со незабележлив стисок на ушниот канал.
 • Шестоаголна празнина за лесен зафат.
 • Можност да се со врвки или без врвки во S/M или M/L големина.

SNR 33db, H=33, M=30, L=29

EN 352-2

XLS HEADBAND EARMUFF

 • Широк опфат на главата
 • Лесни за подесување дури и при носење на ракавици
 • Истовремено цврсти и удобни
 • Уникатно моделирани за ушите
 • Лесни, со тежина од само 218 г.
 • Можност за монтажа на шлем.

SNR 25db, H=27, M=22, L=15

CE EN-352-1

АНТИФОНИ ЗА ШЛЕМ XLS

 • Дизајнот овозможува слаб притисок и високо ниво на удобност.
 • Три различни позиции на носење за леснотија при користење.
 • Лесни за прилагодување, дури и при носење на ракавици.

ЧЕПОВИ ЗА УШИ СО ВРВКА

 • Лесни за вметнување
 • Се мијат
 • Достапни со врвка и без
 • Изработени од термопластичен еластомер

Пригушување: SNR 37db, H=36, M=34, L=34

CE EN 352-2

ЧЕПОВИ ЗА УШИ СО ВРВКА

 • Меки и удобни со незабележлив стисок на ушниот канал.
 • Шестоаголна празнина за лесен зафат.
 • Можност да се со врвки или без врвки во S/M или M/L големина.

SNR 33db, H=33, M=30, L=29

EN 352-2

ЧЕПОВИ ЗА УШИ СО ПЛАСТИЧЕН ДРЖАЧ

 • Дизајнирани со лева и десна страна.
 • Меките делови се овални за подобро вклопување во увото.
 • Фиксирана позиција под брадата.
 • Лесни за прикачување.

Пригушување: SNR 25db, H=27, M=22, L=20

CE EN 352-2