Прикажувам 1–12 од 16 резултати

MICROMAXX

 • Апарат за дишење за краткотрајна работа и евакуација.
 • Лесен и ултра флексибилен.
 • Мултифункционален појас со три литарска композитна боца.
 • Се користи во комбинација со панорамска маска и автоматски регулатор за притисок AUTOMAXX.

EN 137

MSA AFFINITY FLS FFP 1

 • Маска за еднократна употреба.
 • Тенок и лесен материјал.
 • Совршена компатибилност со цртите на лицето.
 • Опционен вентил за издишување.
 • Претходно обликуван клип за нос.
 • Адаптибилен еластичен ластик.
 • Универзална големина за лесна селекција.
 • Хигиенско пакување за во џеб.

EN 149:2001

MSA AFFINITY FLS FFP 2

 • Маска за еднократна употреба.
 • Тенок и лесен материјал.
 • Совршена компатибилност со цртите на лицето.
 • Опционен вентил за издишување.
 • Претходно обликуван клип за нос.
 • Адаптибилен еластичен ластик.
 • Универзална големина за лесна селекција.
 • Хигиенско пакување за во џеб.

EN 149:2001

MSA AFFINITY FLS FFP 3

 • Маска за еднократна употреба.
 • Тенок и лесен материјал.
 • Совршена компатибилност со цртите на лицето.
 • Опционен вентил за издишување.
 • Претходно обликуван клип за нос.
 • Адаптибилен еластичен ластик.
 • Универзална големина за лесна селекција.
 • Хигиенско пакување за во џеб.

EN 149:2001

АПАРАТ ЗА ДИШЕЊЕ PremAire Combination

 • Овозможува директно прицврстување / одвојување на воздушниот цилиндер.
 • Подобрена ергономија и удобност погодна за долга работа.
 • Лесно позиционирање на воздушниот цилиндер.
 • Заштитен мерач.
 • Брз и едноставен рефил на воздушниот цилиндер.
 • Нема ограничувања во притисокот на полнење во компресорот (200 или 300 бари)
 • Лесно прикачување на QuickFill адаптер.
 • Проценето времетраење од 15 или 20 минути.

EN137, EN402

АПАРАТ ЗА ЕВАКУАЦИЈА PremAire Escape

 • Брз и едноставен рефил на компресираниот воздушен цилиндер.
 • Нема ограничувања во притисокот на полнење во компресорот (200 или 300 бари)
 • Лесно прикачување на QuickFill адаптер.
 • Две независни заштитни бариери.
 • Високо заштитни фактори при примена на кисело масло и гас и хемиски апликации.
 • Висока видливост (изразито портокалова боја)
 • Вграден безбедносен систем на функционирање.
 • Лесно складирање.
 • Предупредување за низок притисок.

EN 402

ЗАШТИТНА МАСКА 367V FFP3

 • Дизајнирани за оптимална удобност, практичност и местење.
 • Истовремено тенка, а цврста обвивка која ви овозможува максимална удобност додека филтрира повеќе од тоа што наложува стандардот EN.
 • Одличен дизајн со мека внатрешност за брзо приспособување на лицето.
 • Лесно преклопување за чување и повторна употреба.
 • Секоја маска е посебно и чисто спакувана пред првата употреба.
 • Клип за нос - се прилагодува на повеќето облици и големини на лицето.
 • Лесна за користење.
 • Изработена како низок профил за да се носи и со очила без никакво попречување во видикот.

СТАНДАРДИ И СЕРТИФИКАТИ:

Regulation (EU) 2016/425

EN 149:2001+A1:2009 FFP3 NR D

TP 019/2011

UkrSEPRO

ISO 9001: 2008 Quality Management Sytem

ISO 13485: 2003 Medical Devices Quality Management Sytem

Max Usage Level: 50 OEL

ЗАШТИТНА МАСКА C-267 FFP2

 • Дизајнирани за оптимална удобност, практичност и местење.
 • Истовремено тенка, а цврста обвивка која ви овозможува максимална удобност додека филтрира повеќе од тоа што наложува стандардот EN.
 • Одличен дизајн со мека внатрешност за брзо приспособување на лицето.
 • Лесно преклопување за чување и повторна употреба.
 • Секоја маска е посебно и чисто спакувана пред првата употреба.
 • Клип за нос - се прилагодува на повеќето облици и големини на лицето.
 • Лесна за користење.
 • Изработена како низок профил за да се носи и со очила без никакво попречување во видикот.

СТАНДАРДИ И СЕРТИФИКАТИ:

Regulation (EU) 2016/425

EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D

TP 019/2011

UkrSEPRO

ISO 9001: 2008 Quality Management Sytem

ISO 13485: 2003 Medical Devices Quality Management Sytem

Max Usage Level: 12 OEL

ЗАШТИТНА МАСКА C-267V AC FFP2 NR D

 • Со вентил и активен јаглен.
 • Заштита од чад од заварување. органски гасови и пареа.
 • Направена од лесни и флексибилни врвни материјали за да се обезбеди голема удобност при дишењето.
 • Конфигурацијата со 3 панели овозможува формирање на внатрешна празнина што ја прави многу удобна за употреба и ја олеснува комуникацијата.
 • Кружен вентил вграден во основата со периметарски отвори за да се спречи концентрацијата на топлина и влага.
 • Овозможува удобност и ја апсорбира влагата од лицето.

СТАНДАРДИ И СЕРТИФИКАТИ:

Regulation (EU) 2016/425

EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D

TP 019/2011

UkrSEPRO

ISO 9001: 2008 Quality Management Sytem

ISO 13485: 2003 Medical Devices Quality Management Sytem

Max Usage Level: 12 OEL

ЗАШТИТНА МАСКА C-267V FFP2

 • Дизајнирани за оптимална удобност, практичност и местење.
 • Истовремено тенка, а цврста обвивка која ви овозможува максимална удобност додека филтрира повеќе од тоа што наложува стандардот EN.
 • Одличен дизајн со мека внатрешност за брзо приспособување на лицето.
 • Лесно преклопување за чување и повторна употреба.
 • Секоја маска е посебно и чисто спакувана пред првата употреба.
 • Клип за нос - се прилагодува на повеќето облици и големини на лицето.
 • Лесна за користење.
 • Изработена како низок профил за да се носи и со очила без никакво попречување во видикот.

СТАНДАРДИ И СЕРТИФИКАТИ:

Regulation (EU) 2016/425

EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D

TP 019/2011

UkrSEPRO

ISO 9001: 2008 Quality Management Sytem

ISO 13485: 2003 Medical Devices Quality Management Sytem

Max Usage Level: 12 OEL

ПАНОРАМСКА МАСКА MSA 3S

 • Безбедна, удобна и издржлива, со силиконси обложено, незамаглувачко стакло и широко видно поле.
 • Внатрешноста на маската обезбедува одличен проток на воздух.
 • Лесно вдишување и издишување и можност за комуницирање преку посебно дизајнираната мембрана.

EN 136 CLASS 3

ПАНОРАМСКА МАСКА MSA ADVANTAGE 3000

 • Удобност овозможена со мек хипоалергиски силикон, за мекост на лицето и брзо и едноставно ставање без кубење на косата.
 • Широко, оптички корегирано, чисто видно поле и совршено поклупување со фигурата на лицето.
 • Не се замаглува и отпорна е на удари.

EN136 CLASS 3