За нас

Дистрибуција, производство и продажба на средства за лична заштита и безбедност на работното место

МЗТ ИРИ ЗАШТИТА ДООЕЛ Скопје е компанија која што е основана е во 2007 година и до денес има реализирано голем број на успешни проекти за заштита во Македонија како и во земјите од регионот.

Нашата дејност ја базираме на сигурни и проверени производи од реномирани фирми со долгогодишно искуство во областа на безбедност и заштита на работното место.

Што нудиме?

Нудиме најквалитетна опрема за заштита при работа и тоа:

  • Заштитни чевли
  • Заштитна облека
  • Заштита на раце
  • Заштита на дишни органи
  • Заштита на уши
  • Заштита на глава
  • Заштита на очи
  • Заштитни појаси
  • Гас детектори

Спремни сме да одговориме и на најголемите и најкомплексни предизвици и да пружиме соодветна заштита и при најризичните и најтешки услови за работа.

Нашето работење е водено од вербата дека човечкиот живот и здравје е нешто највредно и треба соодветно и навремено да се заштити.

КАТАЛОГ!

Со големо задоволство ви го претставуваме нашиот нов каталог кој е резултат на долгогодишна работа и искуство во доменот на заштита и безбедност при работа.

 

Наша цел е да бидеме поблиску до нашите клиенти, да ги препознаеме нивните барања и потреби и да понудиме прифатливи решенија за соодветна заштита на работното место.

 

Во изминатите години успеавме да одбереме успешни компании во доменот на заштитата и безбедноста при работа со квалитетни производи по прифатливи цени за македонскиот пазар.

 

Затоа со гордост ви ги презентираме овие производи за кој сме уверени дека ќе ви овозможат висок степен на заштита и задоволство во работењето. Нашето работење е водено од вербата дека човечкиот живот и здравје е нешто највредно и треба соодветно и навремено да се заштити.

Со надеж за успешна и долгорочна соработка.