МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ФЛУОРОСЦЕНТЕН ДУКСЕР
 
 
 
 

ФЛУОРОСЦЕНТЕН ДУКСЕР

 
 
 
  • Дуксер со долги ракави, патент кај вратот и флуоросцентен материјал во пределот на градите и грбот.
  • Рефлектирачки траки на ракавите и торзото.
  • Материјал: 100% полиестер


Величини: S - M - L - XL - 2XL – 3XL

Бои: Жолт флуоросцентен горен дел во комбинација со сина, зелена или сива боја.

  • Sweatshirt with long sleeves, zipper around the neck and fluorescent material in the chest and back.
  • Reflective strips on the sleeves and torso.
  • Material: 100% polyester


Sizes: S - M - L - XL - 2XL - 3XL

Colors: Yellow fluorescent upper in combination with blue, green or gray.