МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЈАКНА СО ЕСТЕТСКИ МОДЕРЕН ИЗГЛЕД
 
 
 
 

ЈАКНА СО ЕСТЕТСКИ МОДЕРЕН ИЗГЛЕД

 
 
 
  • Јакна со долги ракави и 3 џебови, во модерна комбинација од две бои.
  • Квалитетно изработени еластични ракави.
  • Закопчување со патент.
  • Материјал: 100 % полијамид


Величини: XS - S - M - L - XL - 2XL – 3XL

Бои: Сива, сина, зелена.

  • Jacket with long sleeves and 3 pockets, in a modern combination of two colors.
  • Quality made elastic sleeves.
  • Fastening with a zipper.
  • Material: 100% polyamide


Sizes: XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL
Colors: Gray, blue, green.