МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТНА ЈАКНА
 
 
 
 

ЗАШТИТНА ЈАКНА

 
 
 
  • Јакна со долги ракави со флуоросцентна трака.
  • Закопчување со патент и преклоп со самолеплива трака.
  • 2 странични џебови и 1 внатрешен.
  • Качулка вметната во крагната.
  • Материјал: 100% полиестер


Величини: S - M - L - XL - 2XL – 3XL – 4XL – 5XL

Бои: Жолт флуоросцентен горен дел во комбинација со сина, зелена или сива боја.

  • Long-sleeved jacket with fluorescent tape.
  • Fastening with a zipper and folding with self-adhesive tape.
  • 2 side pockets and 1 inner.
  • Hood inserted into the collar.
  • Material: 100% polyester


Sizes: S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL

Colors: Yellow fluorescent upper in combination with blue, green or gray.