МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ДВОСТРАН РЕФЛЕКТИРАЧКИ ЕЛЕК
 
 
 
 

ДВОСТРАН РЕФЛЕКТИРАЧКИ ЕЛЕК

 
 
 
 • Двостран рефлектирачки елек со висока видливост.
 • 4 џебови (2 горни, 2 долни)
 • Штити од ветер и зимски влијанија.
 • Закопчување со патент.
 • Материјал: 100% полиестер на надворешната страна
 • 100% микрофибер на внатрешната страна


Величини: S - M - L - XL - 2XL – 3XL

Бои: Сина основа со флуросцентно жолт или флуоросцентно портокалов материјал со висока видливост.

 • Double-sided reflective vest with high visibility.
 • 4 pockets (2 upper, 2 lower)
 • Protects against wind and winter influences.
 • Fastening with a zipper.
 • Material: 100% polyester on the outside 100% microfiber on the inside


Sizes: S - M - L - XL - 2XL - 3XL

Colors: Blue base with fluorescent yellow or fluorescent orange material with high visibility