МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЈАКНА Oregon СО МЕКА ВНАТРЕШНОСТ
 
 
 
 

ЈАКНА Oregon СО МЕКА ВНАТРЕШНОСТ

 
 
 
 • 2 слоја
 • Слој од микрополарно обрабено руно
 • Направена од трајна ткаенина, отпорна на ветер и вода
 • 5 џебови
 • Џеб за мобилен
 • Ткаенината има UPF рејтинг 50+ и блокира 98% од UV зраците кои паѓаат врз облеката
 • Ткаенина екстремно отпорна на вода
 • Ткаенини: 94% полиестер, 6% еластин, со 100% полиестерски микрополарен флис со нежна површина 320g
 • Достапна во црна и темно сина боја.
 • 2 layer
 • Micro polar fleece lined and bonded with shell
 • Made of durable breathable, windproof and water resistant fabric
 • 5 pockets for ample storage
 • Phone pocket
 • 50+ UPF rated fabric to block 98% of UV rays
 • Extremely water resistant fabric finish, water beads away from fabric surface
 • Shell Fabric: 94% Polyester, 6% Elastane, with 100% Polyester Micro Polar Fleece Softshell 320g
 • Available in black and navy color.