МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЈАКНА СО ВИСОКА ВИДЛИВОСТ
 
 
 
 

ЈАКНА СО ВИСОКА ВИДЛИВОСТ

 
 
 
 • Јакна со висока видливост и рефлектирачки траки на торзото и ракавите.
 • 5 џебови
 • Прилагодување на ракавите со самолеплива трака.
 • Приспособување на ширината кај половината со врвца.
 • Дополнителен заштитен материјал на лактите.
 • Закопчување со патент.
 • Материјал: 94% перфориран полиестер – 6% еластан
 • Постава: 100% полиестер


Величини: S - M - L - XL - 2XL – 3XL

Бои: Тегет со флуоросцентна портокалова / Сина со флуоросцентна жолта.

 • High visibility jacket and reflective straps on torso and sleeves.
 • 5 pockets
 • Adjusting the sleeves with self-adhesive tape.
 • Waist width adjustment with cord.
 • Additional protective material on the elbows.
 • Fastening with a zipper.
 • Material: 94% perforated polyester - 6% elastane Lining: 100% polyester


Sizes: S - M - L - XL - 2XL - 3XL
Colors: Dark blue with fluorescent orange / Blue with fluorescent yellow.