МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
513 Auriga
 
 
 
 

513 Auriga

 
 
 
  • Лесни, спортски и флексибилни заштитни чевли , водоотпорни и изработени од цврст велур.
  • Отпорни на лизгање, флексибилни во одењето и прилагодени против удари.
  • Издржлива постава и лесни и квалитетни влошки изработени од антибактериски материјал.
  • При изработката не е користен метал.
  • ESD класа 1 - сертифицирано.
  • Lightweight, sporty and flexible safety shoe of breathable, water resistant and durable nubuck/suede.
  • Slip resistant, shock absorbing and flexible outsole.
  • Durable lining and a shock absorbing and breathable inlay sole of lightweight and antibacterial material.
  • Metal free and ESD-approved.