МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
LAS VEGAS S1 P (CT154NC)
 
 
 
 

LAS VEGAS S1 P (CT154NC)

 
 
 
  • Ниска чевла, IDROTECH® WRU grain Nubuck кожа со дебелина 1,8-2,0 мм.
  • Цврст предел кај прстите со кожа отпорна на гребење со дебелима 1,8-2,0 мм.
  • Изработена постава против абразија и потење.
  • Менлива влошка.
  • При изработката воопшто не е користен метал.

ПРЕДНИЦА НА ПРСТИТЕ: 200Ј полимерен нетермички композит согласно со EN 12568.

МЕЃУЃОН: Флексибилен антиперфорирачки, изолациски композитен материјал согласно со EN 12568.

ЃОН: Цврст, полиуретански, антистатички, изолациска гума, отпорен на хидролиза ISO 5423: 92, на јаглеводороди и абразија, анти-шок и анти-лизгање.

ВЛОШКА: Трослојна за максимален комфор, се отстранува по потреба, антибактериска, анатомска, спречува потење и абсорбира влага.

ГОЛЕМИНА: 35-47

Чевлата е изработена согласно нормата IEC 61340-4-3:2017 (IEC 61340-5-1:2016) for the electrical resistan­ce ESD class 1.

CE UNI EN ISO 20345:2012 S1P SRC ESD CLASS 1

  • Low shoe, IDROTECH® WRU grain Nubuck leather thickness 1,8-2,0 mm.
  • Toe zone with WRU anti-scratch leather thickness 1,8-2,0 mm., with Technical external fabric.
  • Perspiring and abrasion resistant fabric lining.
  • Shoe with refracting fabric insert.
  • Completely metal free shoe.

TOECAP: 200J polymeric composite non-thermic according to EN 12568
MIDSOLE: flexible antiperforation composite fabric according to EN 12568
SOLE CITY: bidensity polyurethane antistatic, resistant to hydrolysis ISO 5423:92, to hydrocarbons and to abrasion, anti-shock and anti-slipping SRCG-GEL anti-shock insert: it absorbs hurts reducing stress and gives back energy while walking
INSOLE 5000: three-materials extracomfort: perspiring, removable, anatomic, absorbing, ESD and anti-bacterial
The shoe satisfies the requirement according to the norm IEC 61340-4-3:2017 (IEC 61340-5-1:2016) for the electrical resistan­ce ESD class 1.

SIZE: 35-47

CE UNI EN ISO 20345:2012 S1P SRC ESD CLASS 1