МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТНА ЗИМСКА ПОДКАПА 23-7702
 
 
 
 

ЗАШТИТНА ЗИМСКА ПОДКАПА 23-7702

 
 
 
  • Универзална големина
  • Се вметнува во шлемови
  • Закопчување со лепенка
  • 305 gr./m² памук отпорен на пламен (пред првото миење)
  • One size fits all
  • Connectable to helmet gear
  • Hook and loop closure
  • 305 gr./m² flame retardant cotton (before washed)