МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТНА ЈАКНА
 
 
 
 

ЗАШТИТНА ЈАКНА

 
 
 
  • Јакна со долги ракави со флуоросцентна трака.
  • Закопчување со патент.
  • 2 странични џебови со патент.
  • Материјал: 100% полиестер


Величини: S - M - L - XL - 2XL – 3XL

Бои: Жолт флуоросцентен горен дел во комбинација со сина боја на долниот дел.


  • Long-sleeved jacket with fluorescent tape.
  • Fastening with a zipper.
  • 2 side pockets with zipper.
  • Material: 100% polyester


Sizes: S - M - L - XL - 2XL - 3XL

Colors: Yellow fluorescent top in combination with blue on the bottom.