МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
MSA Left/Right Cut-off PRO АНТИФОНИ
 
 
 
 

MSA Left/Right Cut-off PRO АНТИФОНИ

 
 
 
  • Иако овозможуваат цврста заштита, дозволуваат и одлична лична комуникација.
  • Електронско засилување на слабите сигнали.
  • Систем за сочувување на батеријата и алармирање при непосреден прекин на батеријата.
  • Идеални за употреба на стрелиштата, индустрии со високи звучни импулси, одржување на патишта и работата на железница.
  • Големи копчиња.

SNR 27db, H=31, M=24, L=15

EN 352-1, EN 352-4, EN 352-6, EN 352-8

  • Ear muffs offers strong protection but still permits face-to-face communication
  • Unit electronically amplifies weak signals
  • Unit features battery save function and low-battery warning system
  • Ideal for use at shooting ranges, industries with high impulse noises, road maintenance and railroad work
  • Large push buttons make the unit user-friendly

SNR 27db, H=31, M=24, L=15

EN 352-1, EN 352-4, EN 352-6, EN 352-8