МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
XLS HEADBAND EARMUFF
 
 
 
 

XLS HEADBAND EARMUFF

 
 
 
 • Широк опфат на главата
 • Лесни за подесување дури и при носење на ракавици
 • Истовремено цврсти и удобни
 • Уникатно моделирани за ушите
 • Лесни, со тежина од само 218 г.
 • Можност за монтажа на шлем.

SNR 25db, H=27, M=22, L=15

CE EN-352-1

 • Extra wide headband
 • Sure-grip headband
 • Unique molded inserts
 • Light-weight only 218 g
 • Easy to adjust the cups, even when wearing gloves

SNR 25db, H=27, M=22, L=15

CE EN-352-1