МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТНИ ПАНТАЛОНИ СО ПРЕРАМКИ 44-2648
 
 
 
 

ЗАШТИТНИ ПАНТАЛОНИ СО ПРЕРАМКИ 44-2648

 
 
 
  • Изработено од квалитетна говедска шпалт кожа.
  • Дебелина на кожата минимум 1 мм.
  • Сошиено со кевлар.
  • M(136 цм), L (140 цм), XL (144 цм), XXL (148 цм).

EN ISO 11611:2007

CLASS 2/A1

  • Side split cow leather
  • Leather thickness: min. 1 mm.
  • M(136 cm), L (140 cm), XL (144 cm), XXL (148 cm).

EN ISO 11611:2007

CLASS 2/A1