МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТНА ЈАКНА 44-2530
 
 
 
 

ЗАШТИТНА ЈАКНА 44-2530

 
 
 
  • Предната страна е изработена од квалитетна говедска шпалт кожа.
  • Сошиена со кевлар.
  • Задната страна е изработена од огноотпорен памук (самозгасливо).
  • Дебелина на кожата: минимум 1 мм.

EN ISO 11611:2007

CLASS 2/A1

  • Side split cow leather
  • Leather thickness: min. 1 mm.
  • Back: flame retardant cotton 305 gr./m²

EN ISO 11611:2007

CLASS 2/A1