МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ЗАШТИТЕН МЕТАЛЕН ВИЗИР БЕЗ ОТВОР ЗА СТАКЛО
 
 
 
 

ЗАШТИТЕН МЕТАЛЕН ВИЗИР БЕЗ ОТВОР ЗА СТАКЛО

 
 
 
  • Топлотниот превез е направен од галванизирана жичана мрежа
  • Го заштитува лицето од зрачна топлина
  • Превезите се достапни во две големини: 500x250 mm и 500x300 mm.
  • Затемнета внатрешност за спречување на заслепеност и овозможување на одлична видливост.

ЕN 166, EN 1731

  • The heat veil is made of galvanized wire mesh
  • He shields his face from radiant heat
  • The heat veils are available in two sizes: 500x250 mm and 500x300 mm
  • The blackened inside provides good visibility and prevents the wearer from being dazzled

ЕN 166, EN 1731