МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
CHEM-PRO
 
 
 
 

CHEM-PRO

 
 
 
  • Класа А стакло од поликарбонат, отпорно на удари и екстремни температури, па дури и прскање на стопен метал.
  • Индиректна вентилација која овозможува проток на воздух истовремено со заштитата од прашина и прскање.
  • Висока видливост благодарение на облогата против замаглување.
  • Средна заштита од удари.
  • Лесно приспособливи и меки на лицето.

EN 166 (N)

  • Grade A polycarbonate lens resists impact at extreme temperatures, including molten metal splash
  • Indirect ventilation provides air movement as well as splash and dust protection
  • Clear, anti-fog lens offers high visibility
  • Medium impact rated lens
  • Soft touch frame and adjustable strap provide extreme comfort and a custom fit

EN 166 (N)