МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
10-2755
 
 
 
 

10-2755

 
 
 
  • Отпорна на вода и масло.
  • Изработена од квалитетна лицева кожа.
  • Одличен квалитет и удобна за ракување.
  • Позадина од алуминизирано платно.
  • Сошиена со кевлар.
  • Отпорна на 350 степени.
  • Должина: 35 цм.

CE EN 388, EN12477.

  • Oil and water resistant
  • Excellent quality and comfortable to wear
  • Great quality and comfortable to operate.

CE EN 388, EN12477.