МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
АМОРТИЗЕР ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ШЛЕМ STAZ-ON
 
 
 
 

АМОРТИЗЕР ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ШЛЕМ STAZ-ON

 
 
 
  • Систем од 4 точки за амортизација што го одржува шлемот фиксирано на главата.
  • Супериорна удобност и делумно лично подесување.
  • Вусоко квалитетни ластици.
  • Лесно се поставува на V Gard капата или оклопот на шлемовите.
  • 4-point suspension system helps keep helmet in place
  • Provides superior comfort and a semi-custom fit
  • Features high-quality sweatband and nylon height adjusters
  • Easily clips into V Gard hat or cap shell