МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
МУЛТИГАС ДЕТЕКТОР ALTAIR 4X
 
 
 
 

МУЛТИГАС ДЕТЕКТОР ALTAIR 4X

 
 
 
 • Дупло побрзо детектирање на гасови од просечните индустриски сензори.
 • Можност за брзо апдејтирање на инструментот преку ALTAIR Connect апликацијата достапна на Google Play Store.
 • Испраќање на брзи пораки со помош на ALTAIR Connect апликацијата.
 • Издржливост од 25 падови од 1.2 метри (MIL-STD-810G 516.6 Transit Drop 3rd Party сертификат)
 • Издржливост при ненадеен пад врз бетонски под од висина од 7,5 метри.
 • Висок рејтинг при водоотпорност и против прашина (2 метри за најмалку 1 час).
 • Опсег на работна температура од -40°C до +60°C.
 • MotionAlert опцијата ги известува другите лица дека корисникот е неподвижен.
 • InstantAlert опцијата ги известува другите лица за потенцијално опасна ситуација.
 • Sense gas 2 times faster than the industry average with our XCell sensors
 • Quickly update MSA ALTAIR 4XR settings via the ALTAIR Connect app (available on the Google Play Store)
 • Send event notifications via text message with the ALTAIR Connect app
 • Survives 25 drops from 4 feet (1.2 meters) (MIL-STD-810G 516.6 Transit Drop 3rd Party Certified)
 • Can survive an incidental 25-foot (7.5-m) drop onto concrete
 • Dust- and waterproof IP68 rating (2 meters for at least 1 hour)
 • Operating temperature range: -40°F to +140°F (-40°C to +60°C)
 • MotionAlert option tells others that user has become immobile
 • User-activated InstantAlert notifies others of a potentially dangerous situation