МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ERCOLANO S3 HI HRO (HR066D)
 
 
 
 

ERCOLANO S3 HI HRO (HR066D)

 
 
 
  • Висока чевла, од велур кожа со обвивка против гребење со дебелина 1,8-2,0 мм.
  • Високо отпорен материјал на триење и потење.
  • Мек кожен јазик.
  • Лесна лепенка, покриени со огноотпорен материјал.
  • Странично затворање.

ЗАШТИТНА КАПА: 200Ј полимерен нетермички композит согласно со EN 12568.

МЕЃУЃОН: Флексибилен антиперфорирачки композитен материјал согласно со EN 12568.

ЃОН: Цврст, полиуретански, антистатички, антистатичка гума, отпорен на хидролиза ISO 5423: 92, на јаглеводороди и абразија, анти-шок и анти-лизгање.

SRC ВЛОШКА 4000, апсорбирачка, удобна, анатомска и отстранлива.

ГОЛЕМИНА: 39-47

ТЕЖИНА: Sz 42 гр. 600

  • High shoe, WRU back leather with WRU anti-scratch back leather thickness 1,8-2,0 mm in the heel zone.
  • Perspiring and abrasion resistant fabric lining.
  • Soft leather tongue.
  • Shoe with fast device and leather coverlaces stitched with fireproof thread.
  • Side strap closing.

TOECAP: 200J polymeric composite non-thermic according to EN 12568

MIDSOLE: flexible antiperforation composite fabric according to EN 12568

SOLE: Hard antistatic bidensity polyurethane and antistatic rubber. Sole resistant to hydrolysis ISO 5423:92, to hydrocarbons and to abrasion, anti-shock and anti-slipping.

SRC INSOLE: 4000, removable, anatomic, absorbing, antistatic and perspiring.

SIZE: 39-47

SHOE WEIGHT: Sz 42 gr. 700