МЗТ ИРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
MOZART S3 (AC810BP)
 
 
 
 

MOZART S3 (AC810BP)

 
 
 
  • Ниска чевла, од водоотпорна кожа со дебелина 1,8-2,0 мм.
  • Високо отпорен материјал на триење и потење.
  • Абсорбирачки и антистатички.

ЗАШТИТНА КАПА: 200Ј полимерен нетермички композит согласно со EN 12568.

МЕЃУЃОН: Антиперфорирачки челик согласно со EN 12568.

ЃОН: Полиуретанска антистатичка густина, отпорна на хидролиза ISO 5423: 92, на јаглеводороди и абразија, анти-шок и анти-лизгање.

SRC ВЛОШКА 1000, со висока густина и латекс пена.

ГОЛЕМИНА: 36-49

ТЕЖИНА НА ЧЕВЛА: Sz 42 гр. 540

  • Low shoe, water-resistant WRU leather thickness 1,8-2,0 mm.
  • Perspiring and abrasion resistant fabric lining.
  • Absorbing, antistatic and perspiring.

TOECAP: 200J polymeric composite non-thermic according to EN 12568.

MIDSOLE: antiperforation steel according to EN 12568

SOLE ACTION: bidensity polyurethane antistatic, resistant to hydrolysis ISO 5423:92, to hydrocarbons and to abrasion, anti-shock and anti-slipping

SRC INSOLE 1000, in high density and open cells latex foam.

SIZE: 36-49

SHOE WEIGHT: Sz 42 gr. 540