002055 - шаблон joomla Joomla

За нас

       

 

         МЗТ ИРИ ЗАШТИТА ДООЕЛ Скопје е компанија специјализирана за дистрибуција, производство и продажба на средства за лична заштита и безбедност на работното место.
       Основана е во 2007 година и до денес има реализирано голем број на успешни проекти за заштита во Македонија како и во земјите од регионот.
       Нашата дејност ја базираме на сигурни и проверени производи од реномирани фирми со долгогодишно искуство во областа на безбедност и заштита на работното место.

 

 

 

Што нудиме?

Нудиме најквалитетна опрема за заштита при работа и тоа:

        Спремни сме да одговориме и на најголемите и најкомплексни предизвици и да пружиме соодветна заштита и при најризичните и најтешки услови за работа.
        Нашето работење е водено од вербата дека човечкиот живот и здравје е нешто највредно и треба соодветно и навремено да се заштити.